MediBeads® Moist Heat Packs

NC81040-01

Produk MediBeads Moist Heat adalah kaedah baru yang inovatif untuk mengalami rawatan penghilang rasa sakit yang sama yang digunakan oleh doktor dan ahli terapi dari keselesaan kediaman anda.

Balut, alas dan lengan MediBeads memberikan panas lembap yang “Bersih” yang berkesan. Tidak perlu menunggu, wayar, air mendidih, ketuhar atau pek plastik.  Pengamal perubatan menggunakan produk MediBeads Moist Heat kami untuk kualiti dan ketahanan yang tiada tandingannya.

MediBeads menghasilkan haba lembap dengan selamat yang telah terbukti secara klinikal untuk sementara menghilangkan rasa sakit dan kesakitan. Penggunaan secara teratur apabila digabungkan dengan program latihan yang disetujui akan membantu mengekalkan otot dan sendi anda dalam keadaan semula jadi dan lebih sihat

Standard
RM350.00
Last items in stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kelegaan yg menenangkan. MediBeads King Pad direka untk memberikan kelegaan yg menembus di mana sahaja anda terluka.Ukuran ini mudah ditutup, memastikan kesesuaian sepenuhnya dgn kawasan rawatan. Untuk terapi haba lembap, hanya ketuhar gelombang mikro & nikmati terapi panas lembap yang sangat menembus sehingga 30 minit. MediBeads yg ditangguhkan paten yg dijahit ke dalam bungkus menyerap kelembapan dr udara untuk menghasilkan panas lembap, sehingga tidak ada air / kekacauan yg terlibat.

Ciri-ciri:

  • Balut gelombang mikro memberikan panas lembap yg menembusi
  • Tanpa wayar, tdk menunggu, hanya melegakan tindakan cepat
  • Reka bentuk menunggu paten adalah antibakteria, anti kulat, & tdk berbau
  • Semua terapi semula jadi, bebas dadah, di rumah, tempat kerja / di mana sahaja
  • Blh dicuci & blh digunakan semula
NC81040-01
1 item

Specific References

Pelanggan yang membeli produk ini juga membeli:

4 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.