• -10%

DYNA Actiguard Adlo Brace Adjustable Lumbar Orthosis

02.26.20061

Sokongan Aspen Lumbar ™ mempunyai reka bentuk yang ringkas dan elegan dengan elemen-elemen penting yang diperlukan dalam pendakap tulang belakang untuk membantu menyokong otot-otot lelah yang kekejangan dan menyebabkan kesakitan. Dengan menggunakan reka bentuk inelastik Aspen yang asas, kualiti elastik telah digabungkan untuk disesuaikan dan selesa. Kombinasi inovatif ini, ditambah dengan sistem pemampatan yang dipatenkan oleh Aspen, memberikan pilihan rawatan bebas ubat yang tidak invasif untuk pesakit yang aktif.

Hip circumference in cm
RM220.00
RM198.00 Save 10%

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Reka bentuk yang ringkas dan elegan

Dengan reka bentuk berprofil rendah, Aspen Lumbar selesa untuk dipakai lama dan boleh dipakai dengan mudah di bawah pakaian.

Pemampatan Bebas

Mekanisme pengetatan 4: 1 yang dipatenkan oleh Aspen membolehkan pesakit menyesuaikan bahagian atas dan bawah pendakap secara bebas untuk memberikan mampatan setempat di mana ia diperlukan untuk menyokong otot lelah yang mengalami kekejangan

Pemampatan 2 Peringkat

Semasa pertama kali digunakan, pendakap berfungsi seperti pendakap elastik. Memperluas tab tarik mengaktifkan sistem pemampatan yang dipatenkan oleh Aspen untuk tahap sokongan terapi kedua.

02.26.20061
5 item

Specific References

16 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.