FEI Paraffin Thermometer

11-1169

Termometer ini membolehkan doktor mengeluarkan tekaan daripada rawatan parafin dan mengelakkan kesilapan yang mahal dengan meminta pelanggan meletakkan bahagian badan ke dalam mandian parafin yang terlalu panas sehingga terbakar, atau terlalu sejuk sehingga parafin masih belum cair sepenuhnya.

RM152.00
Last items in stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Menawarkan teknologi Instant Read, termometer ini dengan cepat dan mudah memaparkan suhu semasa parafin lebur hingga 220 darjah Fahrenheit. Muncul di lengan pelindung berganda sebagai pemegang lanjutan.

Semasa melindungi mereka yang berada dalam jagaan anda adalah keutamaan, Termometer Parafin ini adalah alat yang baik untuk anda dapatkan. Parafin lebur boleh menjadi sukar. Ketika baru, unit lebur parafin beroperasi dalam julat suhu 125-134 darjah, dengan suhu yang ideal untuk lebur berada pada sekitar 130 darjah.

---

Harap maklum, ini adalah Parafin Thermometer sahaja. Parafin, unit lebur dan semua aksesori lain boleh didapati secara berasingan. Lensa pecah berdiameter 1 "juga diperbesar, menjadikan angka mudah dibaca. Panjangnya 5", termometer kecil, ringan dan boleh muat di dalam poket. Sarung pelindung juga mempunyai klip poket.

---

Selepas digunakan, termometer mungkin akan panas apabila disentuh. Sebaiknya lindungi tangan semasa mengendalikan. Jangan tinggalkan termometer di unit lebur semasa mencairkan parafin kerana kerosakan pada lensa mungkin berlaku.

----

PENTING: THERMOMETER INI TIDAK BERLAKU UNTUK MELINDUNGI SUHU MAKANAN SECARA TEMPOH MELALUI PROSES MEMASAK, IA TIDAK SELAMAT SELAMAT DAN TIDAK BOLEH KIRI DALAM MAKANAN SELAMA MEMASAK.

---

KEBERSIHAN DAN PENJAGAAN:

Basuh tangan sahaja. Jangan rendam ke dalam air atau masukkan ke mesin basuh pinggan mangkuk.

---

Waranti Satu (1) Tahun

11-1169
1 Barangan

Specific References

You might also like

1 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.