Lohmann & Rauscher Rosidal® Soft Foam Bandage 2.5m

23100

Rosidal Soft adalah pelapisan "ideal" - pelindung, lembut dan selesa, digunakan di bawah pembalut mampatan regangan pendek, ia menyediakan pelapisan ringan dan membantu menyebarkan tekanan mampatan pembalut

Warna
  • White
Package
  • Single
  • Bulk in a cardboard box
Hip circumference in cm
RM1,572.00

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pad yang boleh dicuci dan tidak licin membantu memberikan keselesaan tambahan dan juga pengedaran tekanan pembalut mampatan di bahagian hujung kaki. Hasilnya, Rosidal soft sangat sesuai digunakan sebagai pembalut di bawah pembalut mampatan pada limfedema dan phlebology.

Lapisan getah bebas kulit yang mesra kulit ini diperbuat daripada busa poliuretana yang sangat bernafas dan boleh dilembapkan sehingga lembap. Pori terbuka yang saling menghubungkan memberikan jaminan tahan slip dan dapat membantu mengelakkan pembalut mampatan tergelincir.

Tahan lama dan tahan lusuh, Rosidal lembut juga dapat ditarik sedikit ketika diaplikasikan untuk memberikan sedikit tekanan dan pembentukan anggota badan.

Rosidal soft boleh menjadi pelapik yang menjimatkan kerana kemampuannya menahan pencucian berulang dan tidak kehilangan bentuknya.

23100
5 item

Specific References

16 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.