DYNA Comprezone Varicose Vein Stockings Class I - AG

02.26.00296

Stoking Varicose Vein memberikan mampatan terkawal pada kaki untuk memerah urat sehingga memastikan aliran balik darah normal ke jantung.

Hip circumference in cm
RM149.00

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Jantung mengepam darah ke kaki melalui arteri. Darah yang terdeoksigenasi perlu dipam kembali dari kaki ke jantung melalui urat. Pada orang yang sihat, otot betis berfungsi sebagai pam untuk tujuan ini. Vena mempunyai injap untuk memastikan bahawa darah tidak mengalir ke bawah kerana graviti. Sekiranya injap ini menjadi lemah, darah terkumpul di urat kaki yang membawa kepada vena varikos.

Bagaimana Stoking Varicose Vein membantu?

Stoking Varicose Vein memberikan mampatan terkawal pada kaki untuk memerah urat sehingga memastikan aliran balik darah normal ke jantung. Stoking Varikos Vena memberikan tekanan maksimum pada urat pada tahap pergelangan kaki dan secara beransur-ansur memberikan ketegangan yang lebih sedikit kerana meregangkan di lutut dan ke arah paha. Profil tekanan adalah 100% di pergelangan kaki, 70% di betis dan 40% di paha. Akibatnya, darah dipaksa sepanjang perjalanan semula jadi kaki walaupun terdapat kerosakan pada urat (kerana cecair mengalir dari kawasan tekanan yang lebih tinggi ke kawasan tekanan yang lebih rendah).

BUTIRAN TEKNIKAL

Mengapa Comprezon menjadi pilihan terbaik dalam Stoking Varicose Vein?

Comprezon dibuat menggunakan jentera Eropah khusus untuk memberikan mampatan yang TEPAT dan GRADUASI. Comprezon dibuat mengikut standard Eropah. Comprezon memberikan kualiti antarabangsa hampir separuh harga (MRP) stoking yang diimport. "Stoking" lain yang dihasilkan di India adalah "jahitan" atau "pakaian tubular". Ini tidak dapat memberikan pemampatan yang bertahap dan tepat. Mampatan lulus yang penting untuk memastikan darah mengalir ke belakang kaki. Kecerunan tekanan yang salah boleh mengakibatkan keadaan pesakit bertambah buruk. Comprezon menggunakan benang teknikal yang diimport untuk memastikan kualiti, ketahanan dan keramahan kulit. Tidak seperti rupa yang murah, Comprezon mengekalkan kecerunan tekanannya selama beberapa bulan penggunaan. Terdapat di seluruh negara melalui 2000 pengedar. Kakitangan lapangan yang terlatih di seluruh negara untuk menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada.

VARIASI

Comprezon boleh didapati dalam 3 varian

Comprezon Classic dengan Nylon

Comprezon Cotton: Kaya dengan kapas dan membuat anda selesa dalam cuaca panas

Comprezon Silver: Sifat anti-mikroba perak memastikan tidak ada bau walaupun stoking dipakai untuk waktu yang lama.

Jenama: Dynamic Techno Medicals

Petunjuk untuk digunakan

-Duduk dalam posisi yang selesa dengan kaki anda diangkat.Lebih baik memakai sarung tangan sebelum pemakaian

-Kembalikan stoking ke dalam sehingga ke poket tumit. Pakai bahagian kaki stoking hingga ke poket tumit dan pastikan tumit diletakkan dengan betul di dalam poket tumit

-Tarik bahagian terbalik yang tersisa ke atas kaki. Pastikan stoking tidak ditarik secara berterusan

-Hentikan di bahagian dalaman biasa untuk melicinkan sekiranya terdapat kerutan dan terus menarik ke atas. Setelah produk dipakai melicinkan kedutan dengan gerakan tangan ke atas yang lembut.

Jangan sesekali tarik stoking yang akan menghasilkan pembentukan tourniquet di bahagian atas

02.26.00296
5 item

Specific References

You might also like

16 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.