• -10%

DYNA Chest Brace With Sternal Pad

02.26.00249

Maklumat Umum:

Pendakap Dada dengan Pad Sternal- Pembedahan pos untuk menahan sayatan anda sangat penting kerana beberapa sebab. Menahan tekanan pada sayatan anda semasa anda batuk, bernafas dalam-dalam atau bersin mengurangkan tekanan di atasnya, yang dapat mengurangkan rasa sakit yang anda rasakan dengan ketara. Di samping itu, sokongan yang anda berikan dapat membuat sayatan anda tidak boleh pecah dan terbuka, komplikasi yang boleh menjadi sangat serius. Pendakap dada dengan sokongan sternal memberikan mampatan yang mencukupi sehingga dapat memberikan Stabilistion fraktur sternum, Mengurangkan ketidakselesaan tulang rusuk secara tiba-tiba pengembangan sangkar semasa bernafas dalam, batuk dan bersin, Melindungi dan mengikat luka pembedahan dada.

Dyna Chest Brace With Sternal Pad
RM118.00
RM106.20 Save 10%

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Butiran Teknikal

Brace Dada dengan Pad Sternal- Dyna_3 Brace Dada dengan Pad Dyna Sternal

Diperbuat daripada elastik berkualiti tinggi yang menawarkan pemampatan ideal ke kawasan toraks tanpa menjejaskan pernafasan normal. Ciri-ciri Termasuk pad Sternal untuk sokongan sternal, Bahannya lembut dan tidak menjengkelkan, cangkuk dan penutup gelung agar mudah digunakan dan boleh dicuci tangan.

Pendakap Dada dengan Pad Sternal Perak Dyna

Perak mengurangkan kemungkinan jangkitan. Ciri-ciri termasuk Perak adalah anti-gatal, anti-bakteria dan anti-kulat, Menawarkan pemampatan yang ideal ke kawasan toraks tanpa menjejaskan pernafasan normal, Mengurangkan ketidakselesaan pengembangan tulang rusuk secara tiba-tiba, pad sternal ditutup dengan kain berlapis perak yang akan mengurangkan peluang jangkitan dan Sternal pad untuk sokongan sternal.

02.26.00249
5 item

Specific References

16 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.