• -10%

DYNA Silicone Insoles

02.26.00233

Silicare siliocon sol dibuat dari silikon gred perubatan yang tidak dapat ditanam dan ditunjukkan untuk Metatarsalgia dengan tumit tumit, Lelah dan kaki yang lemah, Plitis fascitis, sendi, lengkungan dan sakit belakang, dan atrofi pad lemak. Ia menyerap kejutan semasa berjalan (dengan itu menghalangnya daripada dihantar ke belakang badan.

Hip circumference in cm
RM145.00
RM130.50 Save 10%
Last items in stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Silicare siliocon sol dibuat dari silikon gred perubatan yang tidak dapat ditanamkan dan ditunjukkan untuk Metatarsalgia dengan tumit tumit, Lelah dan kaki lemah, Plantar fascitis, sendi, lengkungan dan sakit belakang, dan atrofi pad lemak. Ia menyerap kejutan semasa berjalan (dengan itu menghalangnya menyebarkan ke belakang badan. Kawasan silikon lembut biru di bahagian tumit dan metatarsal diperbaiki untuk penyerapan kejutan. Sol tidak menyerap peluh atau air, tahan terhadap bahan kimia dan suhu tinggi .Boleh menahan tekanan berterusan (kerana berjalan) sepanjang masa tanpa cacat. Mereka hipoalergenik dan tidak menyokong pertumbuhan mikro-organisma. Tidak berbau dan boleh dipakai di dalam kasut biasa untuk mengurangkan kejutan kerangka dan mengagihkan semula tekanan.

"Pad Insole Gel Silikon:

# Melegakan sakit tumit dan mengurangkan keletihan otot pergelangan kaki.

# Meringankan fasciitis plantar dan mengurangkan sakit tumit semasa anda berjalan.

# Kawasan biru mengandungi sokongan gel lembut untuk bahagian tengah tumit anda. Disediakan bantal lembut sementara. berdiri atau berjalan, gel silikon menyokong perlindungan penyerap kejutan pada tumit anda.

# Silikon gel lembut berkepadatan berganda untuk mengelakkan hentakan tumit dan memberikan taburan tekanan yang merata untuk keselesaan sepanjang hari yang lebih baik.

# Dibuat dengan gel perubatan gel silikon, hypoallergenic, tidak toksik, tidak mudah terbakar dan bebas bau.

# Cawan tumit ini hypoallergenic, tidak toksik, tidak mudah terbakar dan bebas bau Besar untuk sakit pergelangan kaki tumit, fasciitis plantar, tumit tumit, sakit lutut dan belakang dll.

Jenama: DYNAMIC TECHNO MEDICALS

Informasi produk:-

Secara amnya kaki kita adalah bahagian badan yang paling tertekan. Ketika kita menjejakkan kaki ke tanah, dengan setiap langkah bola kaki menerima kejutan atau tekanan dari tanah yang mungkin naik dan mengakibatkan sakit tumit, punggung dan lutut. Dynamic Silicare Silicone Insoles memberikan sokongan yang sangat diperlukan pada kaki dengan menyerap kejutan semasa berjalan.

  * Silikon yang tidak boleh dimampatkan dan mesra kulit menyerap hentaman ketika tumit menyentuh tanah.

  * Sesuai untuk pemakaian berterusan.

  * Mengurangkan kejutan rangka dan mengagihkan semula tekanan.

Penjagaan Produk: -

  * Hendaklah dijauhkan dari benda tajam untuk mengelakkan luka dan air mata.

  * Hendaklah dibersihkan dengan kain lembut.

02.26.00233
1 item

Specific References

16 produk lain dalam kategori yang sama:

Komen (0)
No customer reviews for the moment.