List of products by brand Gymnic

 • Gymnic "Bravo" Electric...
  Paparan pantas

  RM1,408.00

  A.C. inflator / deflator 220 / 230V; Ia boleh mengembung dan mengempis. Sistem "pegangan" berputar yang baru memungkinkan untuk memastikan aliran udara sentiasa berterusan, sehingga menggemari penyejukan motor (walaupun anda mengembung objek yang dilengkapi dengan injap kecil). Voltan: 230 V Keluaran: 800 l / min. Tekanan: 2,7 psi Daya: Kotak 750 W Dimensi: 20,5 x 24 x 18 cm

 • Gymnic Active Roll L cm 75Gy
  Paparan pantas

  RM55.00

  Activ Roll adalah roller kecil dengan lebam lembut untuk urutan yang selesa. Ia merangsang peredaran darah dan memberikan kesejahteraan umum untuk seluruh badan. Ia bagus untuk urutan kaki dan punggung, refleksologi dan senaman pengetatan kulit. Melalui pam jarum, anda dapat mengatur inflasi dan mencapai kekerasan yang diinginkan.

 • Gymnic Activity Ball Ø cm50
  Paparan pantas

  RM218.00

  Activity Ball adalah bola telus Ø 50 cm dengan beberapa bola kecil berwarna pelbagai di dalamnya. Pergerakan bola mendorong pergerakan bola kecil dalam, merangsang pergerakan mata dan memperkuatkan ciri dan koordinasi tiga dimensi produk. Bola Aktiviti boleh menjadi alat yang berguna yang menguatkan persepsi spasial dan sokongan merangsang untuk aktiviti bermain-main. Berat yang disyorkan: maks. 120 kg - 270 lbs / Kapasiti muatan yang diuji: maks. 300 kg - 660 lbs. Amaran! Sekiranya tusukan bola pecah. Pastikan bola digunakan di permukaan bebas dari benda runcing. Amaran! Untuk senaman berat badan sahaja. Mengangkat berat semasa menggunakan produk boleh menyebabkan kecederaan pada pengguna.

 • Gymnic Aku Ball Ø cm20 G
  Paparan pantas

  RM97.00

  Aku Ball serupa dengan Sensyball dengan permukaan yang lebih keras. Konsistensi yang lebih tinggi ini memberikan tindak balas deria yang lebih kuat. Sesuai untuk urutan, refleksologi dan senaman relaksasi.

 • Gymnic Aku Ring Ø cm17 R-Y-B-G
  Paparan pantas

  RM37.00

  Cincin Aku adalah cincin taktil, runcing dan fleksibel, terdapat dalam empat warna. Lonjakannya yang lembut memancarkan deria deria yang menyenangkan. Keunikan alat ini menjadikannya sesuai untuk pelbagai aktiviti dan permainan pendidikan. Ia juga sesuai untuk aktiviti bawah air di kolam renang kerana tenggelam di dalam air! Di bidang kesihatan Aku Ring adalah alat berharga untuk urutan tangan dan kaki.

 • Gymnic Arte
  Paparan pantas

  RM163.00

  Produk yang sama dengan Fit-Ball, bola Gymnic Arte mempunyai corak warna khas. Setiap bola dihasilkan dalam kombinasi warna yang berbeza, jadi ini adalah bahagian yang unik! Sesuai untuk fisioterapi dan kecergasan, ia juga sesuai untuk aktiviti rekreasi kerana ciri warnanya.

 • Gymnic Ball Stacker
  Paparan pantas

  RM66.00

  Alat penumpuk yang terdiri daripada tali plastik yang dapat dilipat untuk bola kecergasan Ø 55 hingga 75 cm

 • Gymnic Ball Support
  Paparan pantas

  RM242.00

  Pangkalan ini direka untuk menahan bola sehingga pada masa yang sama pergerakannya yang bermanfaat semasa digunakan. Terdapat dalam dua saiz: "S" untuk bola 45 - 55 cm dan "M" untuk Ø 65 - 75 cm Sebagai tambahan, dukungan bola "M" dapat digabungkan dengan item kami Disco Sport.

 • Gymnic Beauty Reflex Soft -...
  Paparan pantas

  RM49.00

  Bola Beauty Reflex dapat digunakan dalam bidang aplikasi yang sama dengan Reflexball, tetapi bola berbeza dari itu kerana teksturnya. Beauty Reflex lebih lembut dan dibuat untuk urutan kecantikan dengan kesan deria yang lebih rendah. Pakej ini merangkumi 2 bola.

 • Gymnic Bene-feet Mat O
  Paparan pantas

  RM218.00

  Thanks to its long flexible bumps the Bene-Feet Mat represents an evolution of the feet massage towards an active-reactive level. This dynamic massage has many beneficial effects as it boosts the blood circulation in your feet; it relaxes the foot muscles and stimulate the feet reflex areas. The product consists of two mats, which can be used separately or connected as one piece. Bene-Feet Mat is easily washable with water and neutral soap.

 • Gymnic Body Ball
  Paparan pantas

  RM141.00

  Body Ball jauh lebih lentur daripada bola terapi tradisional. Ciri kelembutan tambahan ini memberikan perasaan yang sangat sensitif dan memungkinkan untuk mencengkam dengan mudah. Atas sebab ini, Body Ball adalah alat pelbagai guna yang ideal, yang dapat digunakan di beberapa sektor. Sangat disyorkan untuk orang yang mempunyai masalah neuromuskular, produk ini membantu mengembangkan kemahiran deria, koordinasi dan keseimbangan.

 • Gymnic Book
  Paparan pantas

  RM264.00