Educational Supplies

Active filters

 • Gymnic Multiform set (pcs 16)
  Paparan pantas

  RM242.00

  Multiform Set terdiri dari bentuk geometri lembut yang dapat digunakan untuk membuat struktur kecil dan menjalankan aktiviti pendidikan. Ia sangat sesuai untuk meningkatkan kemahiran kanak-kanak dalam mengaitkan bentuk dan warna dan ia mendorong keausan. Set ini merangkumi 4 bentuk geometri (masing-masing dalam 4 warna, jumlah 16 unit).

 • Gymnic Educ'o'Disks Ø cm21
  Paparan pantas

  RM363.00

  Cakera nipis dan lembut ini sangat sesuai untuk melatih orientasi dan koordinasi kanak-kanak. Disediakan dalam satu set 12 keping dalam empat warna terang dan termasuk satu set pelekat pelekat diri putih, Educ'o'Disk adalah alat yang berharga untuk mengajar anak anda dari kiri dan juga untuk membuat banyak kursus yang berbeza! Satu set terdiri daripada dua belas cakera (3 untuk setiap warna), dan 15 pelekat yang terdiri daripada 6 x tangan (3x kiri / 3x kanan), 6 x kaki (3x kiri / 3x kanan) dan 3 x anak panah.

 • Gymnic Junior Stones set of...
  Paparan pantas

  RM61.00

  Sesuai untuk meningkatkan keseimbangan dan proprioception, Junior Stones dapat digunakan untuk bermain dalam kumpulan dan membuat kursus dengan menggunakan pelbagai warna item. Satu set terdiri daripada 6 hemisfera.