Furniture

Furniture

Active filters

 • CanDo® Hi-Low Mat Platform...
  Paparan pantas

  RM0.00

  Meja tikar CanDo® Hi-Lo telah direka khas untuk menyediakan kawasan senaman yang cukup tinggi sehingga selesa bagi orang yang berkerusi roda dan berkendara. Meja atas berlapis terdapat dalam pelbagai warna.

 • CanDo® Parallel Bars
  Paparan pantas

  RM13,600.00

  Bar selari CanDo® adalah untuk latihan ambulasi. Terdapat di lantai atau dipasang di platform.

 • CanDo® Training Stairs
  Paparan pantas

  RM9,395.00

  Tangga CanDo® mempunyai asas papan lapis kayu keras dengan kemasan topcoat yang tahan UV yang tahan lama. Pegangan tangan kayu keras yang kukuh disusun sebelumnya dan selesa digenggam. Pengikat keluli dan pendakap logam memberikan sokongan dan ketahanan tambahan.

 • CanDo® Mat Platform Tables
  Paparan pantas

  RM0.00

  CanDo® Upholstered Mat Table adalah platform tikar berlapis tugas berat dengan nada kayu semula jadi. Ia mempunyai bingkai papan lapis dengan 6 kaki kayu keras dan sokongan tengah untuk kestabilan tambahan. Kaki sudut dilipat tiga, dan bingkai dipasang dengan sudut keluli untuk ketahanan tambahan. Kemasan topcoat terbuat dari kain pelapis berat yang disokong dengan pad busa 2 inci dan bahagian atas sudut bulat yang lancar.

 • CanDo® Treatment Tables
  Paparan pantas

  RM0.00

  Jadual rawatan CanDo® direka dan diuji untuk menawarkan permukaan kerja yang tahan lama, kaku dan selesa. Meja berfungsi ini terdapat dalam beberapa lebar dan bahagian atas pelapis berwarna yang berbeza.