Website Security Test
Senaman untuk Pergelangan tangan dan bahu

Senaman untuk Pergelangan tangan dan bahu

Melakukan latihan lenturan, pemanjangan, dan koordinasi untuk pergelangan tangan dan bahu semasa program pemulihan atau kecergasan. Menguatkan dan meningkatkan jarak gerakan dengan bersenam.

Active filters

 • CanDo® Twist-n-Bend Exercisers
  Paparan pantas
  0 Review(s) 

  CanDo® Twist-n-Bend Exercisers

  RM199.00

  Senaman bar tangan fleksibel CanDo adalah senaman mudah alih yang ringan yang direka untuk menguatkan otot di tangan, pergelangan tangan dan bahu. Juga meningkatkan koordinasi dan meningkatkan jarak gerakan. Bar adalah ukuran yang sempurna untuk memutar dan membengkokkannya. Lakukan pergerakan ayunan untuk latihan neuromuskular dan keseimbangan. Gunakan untuk menggerakkan tisu lembut dan sendi.

  Last items in stock
 • CanDo® Hand Exercise Web -...
  Paparan pantas
  • Hanya online
  0 Review(s) 

  CanDo® Hand Exercise Web -...

  RM154.00

  Web latihan terapi tangan CanDo® digunakan dalam terapi tangan untuk latihan lenturan, pemanjangan, penentangan, dan supinasi. Rintangan boleh dimodifikasi dengan menyesuaikan kedudukan tangan, kedalaman memasukkan jari, atau dengan berpindah ke web rintangan (warna) yang berbeza. Jaringan latihan CanDo® tersedia dalam ukuran diameter 14 inci standard dan ukuran diameter 7 inci kecil dalam formulasi serbuk rendah dan tanpa lateks. Dua jaring berbilang rintangan khas hanya terdapat dalam formulasi serbuk rendah berdiameter 14 inci.