Massage

Massage

Active filters

 • Norco Mini Vibrator
  Paparan pantas

  RM350.00

  Gunakan Mini Vibrator untuk urutan tisu lembut atau untuk rangsangan saraf. Vibrator Mini Pantai Utara dilengkapi dengan bateri bersaiz satu, "C" dan tiga kepingan kepala getah. Pilih lampiran bola, tempat atau cakera rata yang paling sesuai untuk kawasan yang diurut. Penutup Mini Vibrator banyak dibiarkan untuk mengurut di kawasan kulit atau otot yang lebih luas.

  Last items in stock
 • Meddina Physio Go Massage...
  Paparan pantas
  • Hanya online

  RM2,090.00

  Sejenis produk yang dirancang untuk digunakan oleh ahli terapi urut dalam rawatan dan penjagaan pelanggan mereka. Sebilangan besar dibuat dengan tujuan keselesaan pelanggan digabungkan dengan ergonomi ahli terapi. Pelbagai pilihan meja urut boleh merangkumi permukaan yang mudah dibersihkan dan empuk, buaian muka, sandaran lengan, mudah alih, kebolehaturan dan ketinggian.

 • Meddina Body Massager, 3-point
  Paparan pantas

  RM55.00

  Alat pijat tangan untuk klinik atau digunakan di rumah. Kenop di masing-masing dari 3 titik dapat digunakan untuk memberikan tekanan pada titik pemicu otot. Berikan tekanan yang dalam, berkelanjutan, dan presisi untuk memicu titik, dan otot yang sakit dan kaku. Warna bervariasi.

  Dimensi: 5 "x 3" x 4 "

 • TheraBand Foot Roller...
  Paparan pantas

  RM151.00

  TheraBand First Step to Foot Relief, penyelesaian rawatan di rumah untuk sakit tumit, menggabungkan peregangan, urut dan terapi sejuk untuk membantu pemulihan kaki dengan berkesan. Pakej ini merangkumi TheraBand Foot Roller, Red Latex TheraBand Professional Resistance Band, buku petunjuk pesakit dan Roll-On Biofreeze Pain Relieving. Buku panduan pesakit menggambarkan peregangan, teknik urut dan latihan jalur langkah demi langkah yang membimbing pesakit melalui rancangan rawatan di rumah mereka.