Filter By

Kategori

Kategori

Brand

Brand

Berat

Berat

 • 0.5kg - 9.8kg

Harga

Harga

 • RM16.00 - RM363.00

Alat Bantuan Harian

Bantuan untuk Kehidupan Harian merangkumi produk untuk membantu meningkatkan dan mengekalkan kemampuan berfungsi dan kebebasan orang kurang upaya untuk kualiti hidup yang lebih baik.

Active filters

 • Gymnic Multiform set (pcs 16)
  Paparan pantas

  RM242.00

  Multiform Set terdiri dari bentuk geometri lembut yang dapat digunakan untuk membuat struktur kecil dan menjalankan aktiviti pendidikan. Ia sangat sesuai untuk meningkatkan kemahiran kanak-kanak dalam mengaitkan bentuk dan warna dan ia mendorong keausan. Set ini merangkumi 4 bentuk geometri (masing-masing dalam 4 warna, jumlah 16 unit).

 • Promed First Aid Kit with...
  Paparan pantas

  RM35.00
  Last items in stock
 • Promed First Aid Kit with...
  Paparan pantas

  RM16.90
  Out-of-Stock
 • Gymnic Educ'o'Disks Ø cm21
  Paparan pantas

  RM363.00

  Cakera nipis dan lembut ini sangat sesuai untuk melatih orientasi dan koordinasi kanak-kanak. Disediakan dalam satu set 12 keping dalam empat warna terang dan termasuk satu set pelekat pelekat diri putih, Educ'o'Disk adalah alat yang berharga untuk mengajar anak anda dari kiri dan juga untuk membuat banyak kursus yang berbeza! Satu set terdiri daripada dua belas cakera (3 untuk setiap warna), dan 15 pelekat yang terdiri daripada 6 x tangan (3x kiri / 3x kanan), 6 x kaki (3x kiri / 3x kanan) dan 3 x anak panah.

 • Gymnic Junior Stones set of...
  Paparan pantas

  RM61.00

  Sesuai untuk meningkatkan keseimbangan dan proprioception, Junior Stones dapat digunakan untuk bermain dalam kumpulan dan membuat kursus dengan menggunakan pelbagai warna item. Satu set terdiri daripada 6 hemisfera.