Inflatable Ball Exercise

Inflatable Ball Exercise

Active filters

 • Gymnic Plus
  Paparan pantas

  RM180.00

  Gymnic Plus Ball mewakili evolusi teknikal Gymnic Classic. Selain ciri-ciri keanjalan dan prestasi biasa, versi ini memberikan keselamatan yang lebih tinggi sekiranya terdapat tusukan berkat bahan Burst Resistant Quality. Atas sebab ini, ini adalah alat yang sempurna untuk semua aplikasi dalam kecergasan, terapi fizikal, tempat duduk aktif. Ia memiliki ciri yang sama dengan Fit-ball, yang hanya berbeza dengan warnanya.

  Produk mempunyai pelbagai pilihan
 • Gymnic Gym Ball Ø cm30 F
  Paparan pantas

  RM97.00

  Direka sebagai versi bola Gymnic Classic yang lebih kecil, ia mempunyai ciri teknikal yang sama. Ukuran ini sesuai untuk fisioterapi pediatrik dan latihan pemulihan khusus. Juga sesuai untuk aktiviti bermain-main.

 • Gymnic Sportball Ø cm20 Y
  Paparan pantas

  RM108.00

  Sportball adalah produk hebat untuk meningkatkan refleksi dan koordinasi. Ia berjaya digunakan sebagai alat latihan bola baling, bola tampar dan bola sepak. Termasuk dalam banyak program aktiviti motor, sangat disarankan untuk menegangkan lengan dan kaki serta meningkatkan mobiliti pelvis.

 • Gymnic Volleyball gr220 Ø...
  Paparan pantas

  RM66.00

  Rentang bola bermain lembut, Berkat kompromi yang baik antara kelembutan dan konsistensi, disarankan sebagai sokongan yang berharga baik untuk aktiviti rekreasi dan latihan pasukan yang berimpak rendah.

 • Gymnic Fanty Ball
  Paparan pantas

  RM60.00

  Fantyball kami adalah bola yang sangat lembut dan tahan, sangat mudah dicengkam dan senang disentuh. Kapasiti memantul yang tinggi menjadikannya sesuai untuk banyak aktiviti yang menyeronokkan dengan balita dan anak-anak kecil. Fantyball boleh didapati dalam tiga saiz yang berbeza.