Website Security Test
Hand Exercise

Hand Exercise

Active filters

 • CanDo® Hand Exercise Web -...
  Paparan pantas
  0 Review(s) 

  CanDo® Hand Exercise Web -...

  RM257.00

  Web latihan terapi tangan CanDo® digunakan dalam terapi tangan untuk latihan lenturan, pemanjangan, penentangan, dan supinasi. Rintangan boleh dimodifikasi dengan menyesuaikan kedudukan tangan, kedalaman memasukkan jari, atau dengan berpindah ke web rintangan (warna) yang berbeza. Jaring latihan CanDo® tersedia dalam ukuran diameter 14 inci standard dan ukuran diameter 7 inci kecil dalam formulasi serbuk rendah dan tanpa lateks. Dua jaring berbilang rintangan khas hanya terdapat dalam formulasi serbuk rendah berdiameter 14 inci.

 • CanDo® Hand Exercise Web -...
  Paparan pantas
  • Hanya online
  0 Review(s) 

  CanDo® Hand Exercise Web -...

  RM154.00

  Web latihan terapi tangan CanDo® digunakan dalam terapi tangan untuk latihan lenturan, pemanjangan, penentangan, dan supinasi. Rintangan boleh dimodifikasi dengan menyesuaikan kedudukan tangan, kedalaman memasukkan jari, atau dengan berpindah ke web rintangan (warna) yang berbeza. Jaringan latihan CanDo® tersedia dalam ukuran diameter 14 inci standard dan ukuran diameter 7 inci kecil dalam formulasi serbuk rendah dan tanpa lateks. Dua jaring berbilang rintangan khas hanya terdapat dalam formulasi serbuk rendah berdiameter 14 inci.

 • CanDo® Digi-Flex Hand...
  Paparan pantas
  0 Review(s) 

  CanDo® Digi-Flex Hand...

  RM125.00

  CanDo® Digi-Flex® mengembangkan kekuatan, kelenturan dan koordinasi jari yang terpencil kerana ia membina kekuatan tangan dan lengan bawah. Gunakan setiap butang secara bebas untuk menggunakan jari atau memampatkan seluruh unit untuk menguatkan tangan dan lengan bawah sepenuhnya. Dilengkapi dengan manual bergambar. Membangunkan kekuatan, kelenturan, dan koordinasi jari yang terpencil. Jari yang lebih kuat tidak dapat mengimbangi jari yang lebih lemah. Rintangan kod warna progresif memberikan maklum balas positif pesakit. Juga membina kekuatan tangan dan lengan bawah.

 • TheraBand Hand Exerciser -...
  Paparan pantas
  0 Review(s) 

  TheraBand Hand Exerciser -...

  RM120.00

  TheraBand Hand Exercisers direka untuk menguatkan tangan. pergelangan tangan, dan lengan bawah. Hand Exerciser tersedia dalam ukuran Standard dan XL serta lima tahap kemajuan yang dapat diregangkan, diperas, dan dicubit sambil mengekalkan bentuk untuk memperkuat cengkaman, meningkatkan ketangkasan, dan meningkatkan mobilitas. Latihan dengan TheraBand Hand Exercisers bermanfaat bagi mereka yang menderita arthritis, kecederaan berlebihan, atau melakukan aktiviti yang memerlukan penggunaan tangan, pergelangan tangan dan lengan bawah secara meluas.

 • CanDo® Theraputty hand...
  Paparan pantas
  0 Review(s) 

  CanDo® Theraputty hand...

  RM55.00

  Bahan senaman tangan CanDo® Theraputty® adalah standard dalam bahan senaman tangan resistif. Setiap dempul berkod warna mempunyai konsistensi yang berbeza mulai dari xx-soft untuk memperkuat pegangan paling lemah hingga ekstra-tegas untuk mengembangkan pegangan yang lebih kuat.