Pengalaman sebagai pesakit COVID-19

Posted by     Home , Meddina Product Story      Comments 0  views 1048
Pengalaman sebagai pesakit COVID-19
Saya kongsikan pengalaman saya, suami dan tiga orang anak saya (berumur 11,10 dan 6 tahun) sebagai pesakit Covid-19 dan dikenakan perintah kuarantin kendiri di rumah mulai 2 Julai 2021 hingga 15 Julai 2021. Semoga pengalaman, pengajaran dan maklumat berhubung info-info berkaitan Covid-19 ini dapat memberi manfaat kepada semua. Di samping itu, penting untuk setiap keluarga bersiap siaga terutama dari segi ilmu, ubat-ubatan asas, peralatan pemantau
Read More

3 Prinsip berniaga berpartner

Posted by     Home , Entrepreneurship Story      Comments 0  views 104
3 Prinsip berniaga berpartner
Saya menjalankan perniagaan bersama 2 orang lagi partner. Namun di bahagian operasi, hanya saya dan Puan Kartini yang menguruskan. Sepanjang perniagaan yang kami jalankan, saya dapati kami berdua memegang 3 prinsip asas bila berpartner. Sebenarnya ada banyak lagi, tapi biarlah saya kongsi prinsip yang paling asas sahaja.
Read More

APAKAH PERALATAN SOKONGAN BAGI PESAKIT STROKE???

Posted by     Home      Comments 0  views 76
APAKAH PERALATAN SOKONGAN BAGI PESAKIT STROKE???
Kerusi roda ada pelbagai jenis yang boleh kita dapatkan di Hospital atau pun Farmasi... TAPI... jenis yang bagaimanakah sesuai bagi pesakit stroke?? Ya!! Recliner Wheelchair adalah yang terbaik bagi pesakit stroke kerana kerusi roda ini boleh menyokong tulang belakang pesakit. Selain dari harganya yang lebih economic dan mempunyai pelbagai fungsi yang lain.
Read More

Common Golf Injuries and How to Treat Them

Posted by     Home      Comments 0  views 61
Common Golf Injuries and How to Treat Them
Typical Golf Injuries and Exactly How to Deal with Them, 64% of golf injuries include the elbow joint, hands, wrists and shoulder. Are you really feeling discomfort after playing golf? This blog post will certainly cover a few of the most typical golf injuries, why they occur, and exactly how they’re dealt with.
Read More

Bagaimana kami bangkit semula!

Posted by     Home , Entrepreneurship Story      Comments 0  views 83
Bagaimana kami bangkit semula!
Meddina Healthcare ini terlalu istimewa buat saya dan partner. Kami korbankan kerjaya kami yang selesa untuk memulakan perniagaan ini dengan bermodalkan rm10, 000 sahaja waktu itu. Bermula dengan limited sources sangatlah perit. Gaji dibayar ikut prestasi syarikat. Ada untung bulan tu barulah boleh ambil gaji. Jadinya bila orang tanya macam mana anda survive saya susah nak cerita dalam cerita yang sangat ringkas. Sebab cerita kami panjang.. Hari
Read More
Showing 1 to 0 of 0 (1 Pages)